Mischa Barton vyhrala spor s bývalým priateľom: Jej erotické fotky a videá musí okamžite odovzdať

NETKY.SK • 6 Jún 2017, 10:46 • 2 min
Mischa Barton vyhrala spor s bývalým priateľom: Jej erotické fotky a videá musí okamžite odovzdať

BRATISLAVA - Britsko-americká herečka Mischa Barton uspela v súdnom spore, ktorý sa týkal zverejnenia erotických fotografií a videí s jej bývalým priateľom.

slovakia

left justify in out

Prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter o tom informovala jej právna zástupkyňa Lisa Bloom, ktorá zverejnila aj spoločnú fotografiu s klientkou spred budovy losangeleského súdu. "Mischa nesúhlasila so zverejnením takýchto fotografií či videí. Všetky tieto materiály mi musia okamžite odovzdať. Jej bývalý priateľ sa k nej už navždy nesmie priblížiť na menej ako 90 metrov," uviedla Bloom vo vyhlásení pre americký týždenník People.

Tridsaťjedenročná herečka nedávno prezradila, že sa o snahe zverejniť spomínané materiály dozvedela na ulici a následne vyhľadala právničku, aby situáciu vyriešila. "Niekto za mnou prišiel na ulici a povedal mi, že mi musí niečo prezradiť. Nemohla som tomu uveriť, pretože som ho milovala a nemyslela som si, že sa to môže stať," uviedla. "Bol to zločin. Bol to skutočný zločin, nahrať niekoho bez toho, aby o tom vedel," dodala.
 

Mischa Barton sa preslávila v seriáli O.C. California (2003 - 2007), kde hrala v rokoch 2003 až 2006. Po tom, ako prestala účinkovať v úspešnom projekte, sa jej meno začalo spájať s alkoholom a drogami. Objavila sa aj vo filmoch Lawn Dogs (1997), Šiesty zmysel (1999), Notting Hill (1999), Mrazivá posadnutosť (2009), Dom hrôzy (2009), Don't Fade Away (2010) či Hope Lost (2015).

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona