Mišák v hľadáčiku Lensu, o Hajradinoviča záujem i v Taliansku

NETKY.SK • 16 December 2014, 12:57 • 2 min
Mišák v hľadáčiku Lensu, o Hajradinoviča záujem i v Taliansku

BRATISLAVA - Druhé miesto po jesennej časti Fortuna ligy a výborné výkony futbalistov Trenčína nezostali bez povšimnutia, o hráčov AS je značný záujem.

slovakia

left justify in out

Francúzsky prvoligista Racing Lens sa interesuje o služby kreatívneho stredopoliara Patrika Mišáka. "Túto informáciu môžem potvrdiť. Do konkrétnej roviny to však neprešlo. Patrik sa im zapáčil v dvoch dueloch, ktoré sme odohrali v 3. predkole Európskej ligy proti anglickému mužstvu Hull City (výsledky: 0:0 /v Žiline/, 1:2 /vonku/). Lens však figuruje momentálne v Ligue 1 na priečke znamenajúcej zostup z najvyššej súťaže. Uvidíme, či tam zostane tréner," uviedol pre agentúru SITA generálny manažér trenčianskeho klubu Róbert Rybníček na margo situácie s 23-ročným záložníkom AS.

 

Aj legionár z Bosny a Hercegoviny Haris Hajradinovič je na transferovom poli žiadaným artiklom. "Môžem prezradiť, že záujemcovia sú z Talianska i Belgicka," vyjadril sa Rybníček v súvislosti s 20-ročným stredopoliarom, ktorý je so 7 gólmi najlepším jesenným trenčianskym strelcom. Generálny manažér AS pripomenul, že neevidujú konkrétny interes zo zahraničia o 19-ročného Nigérijčana Mosesa Simona. "Pokiaľ ide o nášho brazílskeho útočníka Jaira i stopéra Kleščíka a ich údajný odchod do Žiliny, to bola skôr záležitosť médií." Tam rezonovali aj informácie, že obranca Peter Čögley koketuje s pražským Bohemiansom a záložník Jakub Holúbek je v hľadáčiku holandského Heerenveenu. "To už je dávnejšia záležitosť, o tom sa hovorilo ešte v lete," zdôraznil Róbert Rybníček a doplnil: "Prestupový trh sa otvorí až v januári. Vieme, čo máme robiť. Som presvedčený, že slabší určite nebudeme." 

 

V sezóne 2012/2013 skončil Trenčín tretí, v uplynulom súťažnom ročníku bol vicemajster, spomenutú postupku by v tíme AS radi zavŕšili. "Po jeseni sme druhí v tabuľke s trojbodovým odstupom na Žilinu. Nevyhneme sa tomu, že sme v hre o majstrovský titul. Pokiaľ bude šanca, zabojujeme o ňu. Prvoradým cieľom však zostáva umiestniť sa na priečke, ktorá nás posunie opäť do pohárovej Európy," dodal pre SITA Róbert Rybníček. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies