Mirovi Šmajdovi napadajú texty piesní celkom spontánne

NETKY.SK • 26 Február 2015, 14:00 • 2 min
Mirovi Šmajdovi napadajú texty piesní celkom spontánne

BRATISLAVA - Slovenskému hudobníkovi Mirovi Šmajdovi, známemu z prvého ročníka Česko Slovenskej SuperStar, napadajú texty jeho piesní zvyčajne celkom spontánne.

slovakia

left justify in out

„Najlepšie je, keď má človek nejakú tému, ku ktorej sa chce vyjadriť alebo keď niečo zažije a povie si, 'Tak teraz o tom napíšem.',“ povedal 26-ročný Košičan v rozhovore pre agentúru SITA. „Spontánnosť je pri písaní textov hrozne podstatná, lebo potom to má v sebe omnoho lepšiu energiu, neznie to vykalkulovane a premyslene,“ poznamenal.

 

Za aký čas sa mu podarí nový text vytvoriť, však podľa mladého hudobníka závisí od okolností. „Človek môže mať aj za desať minút napísaný jeden sakra bohovský text a potom sú songy, ktoré mám v šuflíku rok a dookola riešim nejaký blbý refrén, lebo mi tam stále niečo nesedí,“ vysvetlil. 

Ako známy interpret dodal, hudbe sa venuje nepretržite. „Hudbu robím aj vo voľnom čase. Keď vás niečo baví, beriete to ako hobby,“ poznamenal. „Ja som býval väčšinou v kapelách ten motor, takmer všetky skladby, čo som nahral, sú vlastne moje, aj texty aj hudba. Aspoň zatiaľ to tak bolo,“ uzavrel.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona