Miroslava Luberdová ukázala svoje poklady! Dcérka rastie ako z vody

NETKY.SK • 2 Máj 2017, 11:50 • 2 min
Miroslava Luberdová ukázala svoje poklady! Dcérka rastie ako z vody

Bývalá I. Vicemiss Slovensko Miroslava Luberdová konečne žije spokojným rodinným životom.

slovakia

left justify in out

Krásna Mirka Luberdová už roky bojuje s rakovinou svojho syna Riška. Malý bojovník sa však nevzdáva, rovnako ako aj jeho prominentná mamina. Tá synovej chorobe podriadila celý svoj život. Okrem toho, že sa jej celkom zmenil hodnotový rebríček, začala žiť zdravo. Stala sa z nej certifikovaná poradkyňa výživy, ktorá radí ľuďom ako si vďaka strave zlepšiť svoje zdravie, či upraviť figúru. Kým však dospela do bodu spokojnosti musela ustáť mnohé synove hospitalizácie, rozvod s architektom Romanom Halmim až sa napokon znovu usadila a založila rodinu s novým mužom, ktorému porodila dcérku Isabel. Tá celej rodine vniesla do života novú nadej.

 

Dievčatka má niečo vyše roka a je maminou vernou kópiou. Mirka sa fotkou so svojimi pokladmi pochválila na sociálnej sieti Instagram. A treba povedať, že výraznou zmenou prešla aj ona sama. Tmavšiu farbu vlasov vymenila za blond a urobila dobre. Takáto zmena jej svedčí.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
redaktor 77

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona