Miroslav v bare hrozil zbraňou a olúpil jedného zo zákazníkov

NETKY.SK • 11 Február 2016, 15:36 • 2 min
Miroslav v bare hrozil zbraňou a olúpil jedného zo zákazníkov

BRATISLAVA - Obvinenie zo zločinu lúpeže má na krku 41-ročný Miroslav z Martina, ktorý sa v sobotu 6. februára v nočnom podniku vo Vrútkach pokúsil olúpiť niekoľko ľudí, hrozil im zbraňou a nakoniec jedného z nich obral o bundu.

slovakia

left justify in out

Ako agentúru SITA informovala žilinská policajná hovorkyňa Jana Balogová, Miroslav si najprv bez pozvania prisadol k stolu, pri ktorom sedel 31-ročný zákazník a pýtal si od neho peniaze. Keď mu povedal, že nemá, Miroslav ho cez stôl chytil pod krkom za bundu. Pri tomto stole však peniaze nezískal, obrátil sa teda na 61-ročného hosťa. Od neho tiež pýtal peniaze. Keď mu hosť povedal, že peniaze nemá, Miroslav vyložil na stôl pištoľ a zopakoval otázku. "61-ročný zákazník mu opäť povedal, že nemá peniaze, na to Miroslav pištoľ zo stola zobral a pod stolom ju obtiahol, pričom povedal, že je funkčná," priblížila drámu v nočnom podniku Balogová. Bar už však zatvárali, hostí preto vyzvali, aby podnik opustili. Von vyšiel aj 41-ročný Miroslav, ktorý si po odchode z podniku vonku počkal na 31-ročného zákazníka, od ktorého predtým pýtal peniaze. Opäť ho chytil pod krkom a proti jeho vôli ho vyzliekol z bundy, v ktorej mal 25 eur a doklady. Zákazník baru sa po Miroslavovom vyčíňaní bál o svoj život a zdravie, nekládol mu preto odpor. Miroslav mu svojím konaním spôsobil škodu 180 eur. Policajný vyšetrovateľ Miroslava obvinil zo zločinu lúpeže, zároveň spracoval aj podnet na návrh na jeho vzatie do väzby. V prípade preukázania viny hrozí obvinenému sedem až dvanásť rokov väzenia.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies