Miroslav Táborský si rád zajazdí v rýchlom aute

NETKY.SK • 26 Máj 2015, 16:15 • 2 min
Miroslav Táborský si rád zajazdí v rýchlom aute

PRAHA - Český herec Miroslav Táborský obľubuje rýchle autá.

slovakia

left justify in out

"Myslím, že každý normálny chlap sa rád zvezie v krásnom rýchlom aute, keď mu ho dáte do ruky,“ poznamenal 55-ročný rodák z Prahy v rozhovore pre agentúru SITA. "Mám taký sen - raz by som sa chcel povoziť v klasickom Porsche Carrera,“ dodal Táborský, ktorý si rýchlu jazdu v aute dosýta užil i priamo pred kamerami, a to pri nakrúcaní svojho nového filmu Život je život (2015).

 

Divoká naháňačka sa mu zdala ako vytrhnutá z reality. "Keď sme pred rokom točili Život je život v práve dostavanom tuneli Blanka, bolo to tak trochu ako sci-fi, vyzeralo to tam ako celkom drahý ateliér. Bolo to skutočne pekné natáčanie,“ zhodnotil herec, ktorý je zvedavý, ako novú bláznivú komédiu príjmu diváci. "Dúfam, že to na ľudí zapôsobí ako inteligentná, príjemná komédia. Blíži sa leto, myslím, že je to ideálny film do letného kina. Je to taká nastrelená zábavná komédia s fantáziou. Trochu mi pripomína Muža z Acapulca s Belmondom,“ podotkol Táborský.

 

Zahrať si v snímke hneď dvojrolu bolo podľa neho osviežujúce. "Skoro všetci sme mali dvojroly, jednu civilnú a druhú fantazijnú. Ja som v tej civilnej dobrý, neškodný, dokonca trošku nešťastník a vo fantázii som zas superzloduch, ktorého prenasleduje Ondra (Ondřej Vetchý, hlavný hrdina filmu; pozn. SITA), pretože si v civile myslí, že mu chodím za ženou," priblížil známy herec. "Na základe dvojrolí nám hercom vznikali počas natáčania rôzne vtipné situácie. Ondra to mal ešte navyše výborné v tom, že sa musel meniť aj fyzicky - z toho starnúceho tlstnúceho otecka na urasteného Jamesa Bonda,“ povedal Táborský. "Bola to veľmi príjemná spolupráca,“ dodal na záver.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies