Miroslav Stoch navštívil Istanbul

NETKY.SK • 4 Jún 2014, 15:02 • 2 min
Miroslav Stoch navštívil Istanbul

ISTANBUL - Slovenský futbalový reprezentant Miroslav Stoch, ktorý je kmeňovým hráčom Fenerbahce Istanbul, bol začiatkom tohto týždňa v Turecku, aby si vyriešil niekoľko súkromných záležitostí.

slovakia

left justify in out

Po sezónnom hosťovaní v gréckom PAOK-u Solún sa odchovanec nitrianskej futbalovej školy prvý raz ukázal v Istanbule, kde sa opäť cítil ako doma.

 

"Už som viackrát povedal, že Istanbul som si veľmi obľúbil. Hoci som tam teraz bol len nakrátko, bolo príjemné vidieť, že ľudia na mňa po roku nezabudli a okrem mnohých podpisov či fotografií sa neustále vypytovali na moju budúcnosť," referoval "Miňo" Stoch pre stránku svojej zastupiteľskej spoločnosti Football Service Agency. "Som hráčom Fenerbahce, s ktorým mám zmluvu ešte na dva roky. Samozrejme, že by som sa chcel do Feneru vrátiť, ale uvidíme, ako sa vyvinie situácia," dodal držiteľ Ceny Ferenca Puskása FIFA za najkrajší gól v roku 2012 

 

Stretnutie s vrcholnými zástupcami Fenerbahce absolvoval Stochov manažér Milan Lednický. "V Turecku sa plošne znižuje kvóta zahraničných hráčov na jeden klub, čo je pre Fenerbahce obzvlášť zložitá situácia, pretože v tejto chvíli má o päť cudzincov viac, ako povolia prísnejšie kvóty. Všetko teda bude závisieť od prestupovej politiky v letnom období, tým pádom sa viac vyjasní aj Miňova situácia," povedal Lednický. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies