Miroslav Šatan: S jedným gólom sa zápasy nevyhrávajú

NETKY.SK • 11 Máj 2013, 09:51 • 2 min
Miroslav Šatan: S jedným gólom sa zápasy nevyhrávajú

HELSINKI - Slovenskí hokejoví reprezentanti sa proti Rakúšanom v porovnaní so štvrtkovým súbojom s Lotyšmi síce herne zlepšili, ale s jedným gólom sa zápasy nevyhrávajú.

slovakia

left justify in out

V stretnutí boli strelecky aktívnejší, ale koncovka je slabinou výberu Vladimíra Vůjtka. Z dvojzápasu s Lotyšmi i Rakúšanmi sa čakalo viac ako jeden bod.

"Budem sa opakovať, ale s jedným gólom sa vyhráva len ťažko. Šancí sme mali dosť, bohužiaľ, opäť sme neskórovali," krútil hlavou Miroslav Šatan, ktorému po piatkovom súboji nebolo príliš do reči. "Nehrali sme až tak zle. Mohli sme tento zápas vyhrať, aj keď aj my sme spravili pár chýb najmä pri rozohrávke. Nepremenené šance však veľmi mrzia." 

Slovensko je stále v hre o postup do štvrťfinále, aj keď cesta do najlepšej osmičky vedie len cez víťazstvá nad Ruskom a USA. Oba tímy síce v Helsinkách už zakopli, ale predvádzajú kvalitné výkony. "Zostávajú nám dva zápasy. Na tomto turnaji vie vyhrať každý s každým, treba sa pokúsiť v nich zvíťaziť. Nič iné nám nezostáva," doplnil kapitán SR Miroslav Šatan, s ktorým nastupoval prvýkrát na šampionáte v útoku Peter Ölvecký. V druhej časti hry nahradil na ľavom krídle Libora Hudáčka zasa Martin Bartek.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies