Miroslav Lajčák ochádza do Prahy: Vystúpi na konferencii o európskej bezpečnosti

NETKY.SK • 8 Jún 2017, 08:45 • 2 min
Miroslav Lajčák ochádza do Prahy: Vystúpi na konferencii o európskej bezpečnosti

BRATISLAVA - Minister zahraničných vecí a európskych záležitostí SR Miroslav Lajčák odcestuje v piatok (9.6.) na pracovnú cestu do Prahy.

slovakia

left justify in out

Na pozvanie predsedu vlády Českej republiky Bohuslava Sobotku sa zúčastní na konferencii o európskej bezpečnosti a obrane (DESCOP 2017).

 

Minister Lajčák vystúpi v prvom paneli konferencie spolu ministerkou obrany Francúzska S. Goulardovou, ministrom zahraničných vecí Českej republiky L. Zaorálkom a zástupcom ministra zahraničných vecí Grécka G. Katrougalosom.

 

Hosťami konferencie budú okrem iných aj predseda Európskej komisie Jean-Claude Juncker, zástupkyňa generálneho tajomníka NATO Rose Gottemoeller a vysoká predstaviteľka EÚ pre zahraničné veci a bezpečnostnú politiku Federica Mogherini. Súčasťou slovenskej delegácie bude aj minister obrany SR Peter Gajdoš.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies