Miroslav Hlinka bude v Dubnici hráčom aj manažérom

NETKY.SK • 23 Máj 2013, 12:44 • 2 min
Miroslav Hlinka bude v Dubnici hráčom aj manažérom

DUBNICA NAD VÁHOM - Skúsený hokejový útočník Miroslav Hlinka bude v sezóne 2013/2014 pôsobiť v klube MHK Dubnica nad Váhom. Ako informuje portál hokejportal.net, v druholigovom tíme čaká štyridsaťročného centra aj práca športového manažéra.

slovakia

left justify in out

V predchádzajúcom ročníku hral držiteľ troch medailí z MS (zlato v Göteborgu 2002, striebro z Petrohradu 2000 a bronz z Helsínk 2003) v extralige za Poprad a Banskú Bystricu. Miroslav Hlinka na klubovej úrovni získal tituly v najvyššej slovenskej aj československej súťaži, vicemajstrom sa stal vo Fínsku aj Švédsku. "Mojou úlohou bude tvorba mužstva a práca s mladými hráčmi, ktorí budú tiež súčasťou tímu. V klube je vízia postúpiť z druhej ligy do prvej. Hrať hokej bez cieľa je totiž nemysliteľné, nemalo by to význam," cituje hokejportal.net Miroslava Hlinku.

Odchovanec trenčianskeho hokeja na klubovej úrovni hral okrem Dukly postupne za Spartu Praha, Jokerit Helsinki, Slovan Bratislava, Karlove Vary, MODO Hockey, Dinamo Moskva, Zlín, Žilinu, Pardubice, Chomutov, Banskú Bystricu a Poprad.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies