Miro Žbirka vyráža na Vianočné Symphonic Tour 2018

NETKY.SK • 14 December 2018, 08:55 • 2 min
Miro Žbirka vyráža na Vianočné Symphonic Tour 2018

BRATISLAVA - Slovenský spevák Miro Žbirka sa v sobotu predstaví v rámci svojho Vianočného Symphonic Tour 2018 na Zimnom Štadióne v Žiline a tri dni na to, 18. decembra poteší fanúšikov a fanúšičky v košickej Steel Aréne.

slovakia

left justify in out

„Čakajú nás koncerty z iného súdka. Budú to vianočné koncerty, ktoré sme minulý rok nestihli urobiť, tak ich robíme teraz. Budeme na nich kombinovať moju skupinu so symfonickým orchestrom pod taktovkou Adriána Kokoša. Zaznie tam všetko, len to bude ladené do takej vianočnej nálady, s tým symfoňákom to totiž vyznie tak pekne… A čo je taká novinka, príde aj Katka Knechtová, s ktorou si zaspievame napríklad pesničku Skúška snov,” prezradil.

 


Známy spevák a hudobník napokon s kapelou a orchestrom predvedie aj jeho dosiaľ jedinú vianočnú skladbu. „Volá sa Vianočná (o prímerí). Tú určite zahráme, už ju máme nacvičenú. My tento projekt robíme už pár rokov, vydali sme dokonca aj Symphonic Album, takže tie aranžmány už dobre poznáme a neustále sa v nich zdokonaľujeme a robíme také krôčiky vpred,“ uviedol spevák, ktorý sa už podľa vlastných slov na dva nadchádzajúce koncerty veľmi teší.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Uz zajtra v @showjanakrause svetova LIVE premiera piesne Skuska Snov s @katarinaknechtovaofficial

Príspevok, ktorý zdieľa Miro Zbirka (@miro_zbirka),



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona