Miro Žbirka predstaví nový dvojalbum na špeciálnych koncertoch

NETKY.SK • 28 Máj 2018, 10:17 • 2 min
Miro Žbirka predstaví nový dvojalbum na špeciálnych koncertoch

BRATISLAVA - Nový Double Album, ktorý Miro Žbirka v týchto dňoch dokončuje v legendárnom londýnskom štúdiu č.3 na Abbey Road, vydá na jeseň.

slovakia

left justify in out

Nahráva ho s producentom Robom Cassom a zostavou špičkových muzikantov Blair Cunningham (bicie), Robbie McIntosh (gitary), Hamish Stuart (basgitara) a Dean Ross (klávesy), Pears McIntyre (gitary).

 

Do života ho slovenský Paul McCartney spolu so špeciálnymi zahraničnými hosťami uvedie na exkluzívnych koncertoch 22. októbra v Bratislave, Prahe (25.10.), Hradci Králové (27.10.) a Brne (29.10.). V klubových priestoroch budú mať fanúšikovia oproti koncertom v halách a na festivaloch možnosť vypočuť si nové skladby v intímnej atmosfére a získať ako prví podpísaný nový slovensko-anglický dvojalbum.

 

„Po práci v štúdiu so skvelými hudobníkmi sa už teraz teším na živé hranie nových skladieb. Bude to špeciálna príležitosť,“ povedal pre médiá Žbirka.

 

Vstupenky sú už v predaji v sieti Ticketportal. TASR informoval PR manažér Rado Mešša.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona