Miro Žbirka po chorobe intenzívne myslí na fanúšikov

NETKY.SK • 8 Február 2017, 12:34 • 2 min
Miro Žbirka po chorobe intenzívne myslí na fanúšikov

BRATISLAVA - Veľmi úspešný a pracovne náročný rok 2016 si pre Mira Žbirku pripravil na konci decembra nemilé prekvapenie. Potrápil ho zápal pľúc a dostal sa až do starostlivosti odborníkov v nemocnici. Vďaka lekárom je už z najhoršieho vonku a momentálne absolvuje rekonvalescenciu, ktorej časť trávi teraz na čerstvom vzduchu v Tatrách. Stále však intenzívne myslí aj na fanúšikov.

slovakia

left justify in out

„Chcem poďakovať za silnú podporu všetkým, ktorí na mňa počas choroby mysleli, posielali energiu a priali mi skoré uzdravenie. Veľmi mi to pomáhalo. Pracujem na tom. Zároveň na radu lekárov poctivo odpočívam a mám dosť času rozmýšľať o tom, ako by som to mohol fanúšikom vrátiť a čo všetko by som v roku 2017 mohol urobiť. A ako sa poznám, bude toho asi zase dosť,“ odkazuje s úsmevom fanúšikom Žbirka.

 

Prvým zverejneným plánom Žbirku na rok 2017 je Vianočné Symphonic Tour 2017, ktoré prebehne v troch českých mestách a v Bratislave v prvej polovici decembra. „Po čase sa rád vrátim ku koncertom so symfoňákom. Už mi to tak trochu chýbalo. A premýšľam aj o hosťoch, ktorých by ste možno nečakali,“ poodhalil Žbirka

 

Turné sa začne 9. decembra v Brne, ďalšími zastávkami budú Plzeň (11.12.), Bratislava (13.12.) a Pardubice (15.12.). Vstupenky na koncert v Bratislave sú v predaji v sieti Ticketportal.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies