Miro Žbirka končí Symphonic Tour a chystá sa na cestu do Londýna

NETKY.SK • 19 December 2017, 18:42 • 2 min
Miro Žbirka končí Symphonic Tour a chystá sa na cestu do Londýna

BRATISLAVA - Miro Žbirka večerným koncertom v Prahe v rámci festivalu České doteky hudby ukončí úspešné Symphonic Tour 2017. Pre všetkých, ktorí to nestihli, alebo si chcú zopakovať nádhernú atmosféru vianočných symfonických koncertov, má dobrú správu. Ďalšie koncerty budú 15. decembra budúceho roka v Žiline a 18. decembra v Košiciach. Lístky sú už v predaji.

slovakia

left justify in out

„Chcem sa poďakovať všetkým, ktorí prišli na koncerty symfonického turné a urobili na nich skvelú vianočnú atmosféru, ktorá ma nabila energiou do ďalších projektov. Rozhodli sme sa urobiť ďalšie koncerty tam, kde sme už dlho nehrali. Už teraz sa na to teším. Počas Vianoc si chvíľu oddýchnem s rodinou, ale už sa budem aj pripravovať na nahrávanie nového albumu, ktoré sa v Londýne začne po Novom roku,“ povedal pre médiá Miro Žbirka.

 

Nový album bude nahrávať od 6. januára 2018 v štúdiu 3 legendárneho londýnskeho Abbey Road opäť pod producentským dohľadom Roba Cassa.

„Teším sa na nahrávanie. V trojke sme ešte nenahrávali. Rob má pre mňa určite pripravené nejaké prekvapenie. Určite to budú ďalší zaujímaví muzikanti, ale nevyzvedal som od neho nič, nechám sa prekvapiť. On vie veľmi dobre, ako to má znieť a kto tam bude ten najideálnejší,“ doplnil Žbirka.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies