Miro Šmajda zverejnil vianočný duet s Luciou Bílou

NETKY.SK • 16 December 2015, 09:10 • 2 min
Miro Šmajda zverejnil vianočný duet s Luciou Bílou

BRATISLAVA - Slovenský spevák Miro Šmajda zverejnil v utorok novú vianočnú pieseň Valčík. Melodický duet s Luciou Bílou nasadil do vysielania Český rozhlas.

slovakia

left justify in out

„Mám z toho veľkú radosť,“ povedal Šmajda v rozhovore pre agentúru SITA.  Námet na novú skladbu vraj dostal úplne nečakane. „Nápad na tento song vznikol v mojej hlave veľmi spontánne po krátkom premýšľaní nad tým, akí sú ľudia v dnešnej rýchlej dobe zbytočne chladní, uzavretí, často osamelí a nenaplnení, a to aj vtedy, keď majú niekoho pri sebe,“ priblížil Šmajda.

 


Mladý interpret vraj pôvodne vôbec neplánoval vypustiť do sveta práve vianočnú pieseň. „Spočiatku som nechcel, aby to bol vianočný song, no nejako sa mi to do toho refrénu zrazu hodilo, takže to k tým Vianociam napokon prirodzene smerovalo,“ ozrejmil.


Luciu Bílú 27-ročný Košičan oslovil hneď ako pieseň dokončil. „Napadlo mi, že by sa môj hlas s Luckiným mohol v rámci duetu fajn dopĺňať, tak som inicioval spoluprácu, poslal som jej demo nahrávku a po kladnej reakcii sme sa dohodli, že to spolu naspievame. Bola to naozaj príjemná skúsenosť, Lucka je veľký profík,“ podotkol Šmajda, ktorý verí, že sa výsledok bude páčiť poslucháčom všetkých vekových kategórií. „Budem šťastný, keď ľuďom pohodovo doplníme tú vianočnú atmosféru,“ dodal.


Sám má vraj Vianoce veľmi rád. „Spájajú sa mi s rodinnou pohodou, oddychom a vôňou všemožných dobrôt,“ poznamenal. Nadchádzajúce sviatky však talentovaný interpret nestrávi len oddychovo. V januári už totiž plánuje zverejniť ďalší singel. „V januári bude nový singel, ku ktorému vypálime rovno aj klip,“ prezradil.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona