Miro Šmajda si dosýta užil nakrúcanie nového videoklipu

NETKY.SK • 21 Január 2016, 15:06 • 2 min
Miro Šmajda si dosýta užil nakrúcanie nového videoklipu

BRATISLAVA - Slovenský spevák a hudobník Miro Šmajda si pri nakrúcaní videoklipu k piesni #Miluj, ktorý s kapelou Terrapie zverejnili začiatkom tohto týždňa, užil veľa zábavy a musel riešiť i niekoľko nečakaných situácií. Najnáročnejšie podľa jeho slov bolo nafingovať počasie tak, aby pripomínalo jednotlivé ročné obdobia.

slovakia

left justify in out

„Klip sa nakrúcal v lete, na jeseň a v zime, no niektoré scény trebalo ešte dodatočne dotočiť a musím povedať, že bolo celkom pracné rozsypať len kvôli niekoľkým záberom po celom okolí umelý sneh, prípadne tváriť sa 8. januára, že je v Severných Čechách takých dvadsaťosem stupňov,“ poznamenal spevák v rozhovore pre agentúru SITA.


Úsmev na tvári im zas vyčarilo stretnutie s koňom, ktorý vo videoklipe účinkuje. „Po chvíli sme totiž zistili, že chudák ten koník, ktorý v klipe hrá, má panický strach z takej malej mačičky, ktorú v niekoľkých záberoch hladkám. Keď vôkol neho to mača prešlo, museli sme ho vždy pol hodinu ukľudňovať,“ zasmial sa známy spevák.


S výsledkom je však Šmajda spokojný. „Chceli sme v klipe zobraziť činnosti, ktoré ľudia milujú a ktoré ich napĺňajú a to sa nám, myslím, podarilo. Skladbou sme sa snažili poukázať na to, že nemá zmysel stále riešiť problémy a utápať sa v depke dnešnej doby, k čomu nás, žiaľ, tento systém skryto a cielene neustále vedie. Človek často kráča po ulici, cestuje v mhd alebo stojí v obchode a vidí vôkol seba smutných, mdlých a zachmúrených ľudí topiacich sa v spleti melancholických myšlienok. Pesničkou a videoklipom sme preto chceli poukázať na to, že je podstatné pozerať na pekné veci, tešiť sa z maličkostí, jeden z druhého, z pohybu, rodiny, priateľov, z prírody, z činností, ktoré milujeme a hlavne z toho, čo máme v prítomnosti a nie trápiť sa pre to, čo bolo alebo čo bude - proste nič neriešiť, len milovať," ozrejmil 27-ročný rodák z Košíc, ktorý v súčasnosti podľa vlastných slov zažíva obdobie plné inšpirácie.


Už počas nadchádzajúceho víkendu by mal nahrávať ďalší singel, ku ktorému plánuje čoskoro zverejniť i videoklip. „Od jari, kedy sme vydali s Terrapiou tretí album, máme zas kvantum nového materiálu, pomaly nevieme, čo s ním, tak sme sa rozhodli ho postupne zverejňovať. Máme prebytok inšpirácie alebo čo,“ uzavrel s úsmevom Šmajda.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies