Miro Šmajda sa cíti ako hudobne neohraničený interpret

NETKY.SK • 18 Máj 2015, 10:03 • 2 min
Miro Šmajda sa cíti ako hudobne neohraničený interpret

BRATISLAVA - Slovenský spevák Miro Šmajda sa považuje za hudobne neohraničeného interpreta. Jeho súčasná tvorba s kapelou Terrapie je podľa neho tvrdšia než jeho predchádzajúce skladby, no zároveň je i rozmanitejšia a pozitívnejšia.

slovakia

left justify in out

"Tie sólové veci boli také trošku melancholickejšie. To, čo robíme s Terrapiou, mi príde také viac pozitívne, myslím náš nový album,“ poznamenal v rozhovore pre agentúru SITA. 

 

Rodák z Košíc sa domnieva, že v každej piesni, ktorú zloží, budú vždy fanúšikovia cítiť jeho rukopis. "Či už to bude tvrdá muzika alebo naopak niečo jemné, vždy zachovávam vo svojich piesňach značnú melodiku,“ uviedol 26-ročný hudobník, ktorý sám seba podľa vlastných slov nedokáže zaradiť do jedného konkrétneho hudobného žánru.

"Myslím, že som dosť neohraničený interpret, mnoho ľudí s tým má problém, píšu mi, že 'hovoril si, že to bude tvrdšie a nakoniec je to mäkké, taký popík' a iní ľudia zas, že 'no ty krávo, toto je na mňa tvrdé',“ zasmial sa Šmajda. "To si človek proste nevyberie. Mňa nebaví robiť úplne konzistentnú muziku. Mám dosť veľa inšpiratívnych vplyvov a podobne, takže si myslím, že ten konzistentný znak mojej tvorby vždy bude, že je nekonzistentná,“ dodal na záver.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies