Miro Šmajda má blízko k športom

NETKY.SK • 19 Február 2015, 07:41 • 2 min
Miro Šmajda má blízko k športom

BRATISLAVA - Slovenský spevák Miro Šmajda má okrem hudby veľmi blízko hneď k viacerým športom.

slovakia

left justify in out

„Keby som nebol spevák, asi by som inklinoval k nejakému športu,“ priznal v rozhovore pre agentúru SITA. „Vždy ma to bavilo, hrával som často futbal alebo hokej, lyžoval som, furt som robil niečo športové, aj bojové športy, tak všestranne,“ vymenoval. „Tiež som mal vždy blízko k turistike, z toho pramení môj vzťah k cestovaniu. Vyrastal som v horách u babičky a dedka, tam som trávil ako dieťa každé leto a víkendy, furt som bol v lese a behal som po kopcoch,“ priblížil mladý Košičan. „Bežne som vypadol na huby ráno o ôsmej a vrátil som sa spokojný poobede o štvrtej,“ zaspomínal si.


Na fyzické aktivity 26-ročný spevák podľa vlastných slov stále nezanevrel. V súčasnosti sa pokúša dať v Prahe dokopy futbalovú partiu, zatiaľ však vo svojej snahe nie je veľmi úspešný. „Od leta sa pokúšam zorganizovať futbal v Prahe. Chcel by som vytvoriť takú muzikantskú partičku, zaangažovať do toho chalanov z rôznych kapiel. Ja som futbal hrával aktívne do pätnástich rokov a chcel by som, aby sme sa udržiavali v kondičke, nech nie sme o desať rokov fotríci, no výsledok zatiaľ žiadny,“ podotkol.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies