Miro Jaroš vydáva DVD pre (ne)poslušné deti, obsahuje aj tri nové pesníčky

NETKY.SK • 13 November 2015, 12:18 • 2 min
Miro Jaroš vydáva DVD pre (ne)poslušné deti, obsahuje aj tri nové pesníčky

BRATISLAVA - Slovenský spevák Miro Jaroš vydáva svoje prvé hudobné DVD venované deťom - DVD pre (ne)poslušné deti. Zbierku videoklipov k piesňam z albumu Pesničky pre(ne)poslušné deti (2014) uvedie na trh 20. novembra.

slovakia

left justify in out

„Už dlhšie mi rodičia písali, že by to chcelo DVD so všetkými klipmi pokope a tak som sa rozhodol, že ho urobím. Verím, že ich poteší. Okrem videoklipov k pesničkám z cédečka sa mi podarilo nahrať aj tri úplne nové pesničky - Poď cvičiť, Lakomec a Do školy sa teším,“ povedal rodák zo Žiliny. Zároveň s DVD uvádza Jaroš na trh aj ďalšiu knihu pre deti. Publikácia Pesničkový neposlušník, ktorá dostala názov podľa rovnomennej relácie, bude v kníhkupectvách dostupná od 19. novembra. Podobne ako u predošlých knižiek Čisté rúčky (2013), Čarovné slovíčka (2014), Pri stole (2014) a Na ceste (2014) aj túto bude sprevádzať hudba.

 

„Je to ďalšia knižka do série, tentoraz však bude väčšia, s tromi pesničkami," vysvetlil spevák a dodal, že vo svojej práci pre deti má premyslený celý koncept, "pesničky, knižky, videoklipy, hravou formou učíme deti užitočné veci. Už teraz mi rodičia radia, ktoré témy by som ešte mohol spracovať. Verím, že sa oplatí tomu venovať energiu". Miro Jaroš sa v roku 2004 prihlásil do súťaže Slovensko hľadá SuperStar, kde skončil na šiestom mieste. Okrem tvorby pre deti má na konte štúdiovky Exoterika (2005), Tlaková níž (2008), Tráva musí rásť (2010), #5 (2014) a výberovku Všetko najlepšie (2012).

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies