Miro Jaroš s jeho mamou vydávajú skladbu, ktorá poteší všetkých

NETKY.SK • 16 Marec 2021, 08:47 • 2 min
Miro Jaroš s jeho mamou vydávajú skladbu, ktorá poteší všetkých

Spevák Miro Jaroš predstavil v deň svojich 43. narodenín videoklip k novému singlu Nič nie je lepšie. Ide o druhý singel z jeho šiesteho štúdiového albumu Milujem život svoj.

slovakia

left justify in out

Pesničku venoval svojej mame a videoklip nakrútil spoločne s ňou na Maldivách počas minuloročnej dovolenky. Od nedeľnej  premiéry klipu na YouTube zaznamenal viac, ako 40-tisíc zhliadnutí. Skladbu Miro venoval svojej mame, ktorá do veľkej miery pôsobí ako inšpirácia za albumom a celkovou atmosférou skladby. 

 

Mohlo by ťa zaujímať: Na Grammy sa lámali rekordy, udeľovanie cien ovládli ženy

 

 "Moja mama bola čerstvo vyliečená onkologická pacientka a zobral som ju k moru, na miesto, kde som bol už predtým, aby si oddýchla," spomína. "Pozerali sme sa na more pri západe slnka a počúval som, ako mi rozprávala o tom, aké veci si mám v živote vážiť a ktoré sú pominuteľné. Tak ma to dojalo, že som z nášho rozhovoru spravil pesničku,"  opisuje tvorbu emotívnej skladby.

 

 

"Posledné dni sedíme a vyberáme zo súkromných videí to najlepšie, čo sme spolu s mamou zažili. Výsledkom bude videoklip “Nič nie je lepšie”. Nevieme sa dočkať kedy vám ho budeme môcť predstaviť a vtiahnuť vás do toho pekna spolu s nami," písal ešte pred vydaním skladby Miro Jaroš na sociálnej sieti.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miloš Cíbik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies