Miro Jaroš má nový videoklip k piesni Vločka

NETKY.SK • 22 December 2014, 16:21 • 2 min
Miro Jaroš má nový videoklip k piesni Vločka

BRATISLAVA - Slovenský spevák Miro Jaroš zverejnil videoklip k piesni Vločka. V novinke si zahrali okrem 36-ročného interpreta aj deti, ktoré sa podieľali na nahrávaní skladby.

slovakia

left justify in out

 O réžiu klipu sa postaral Roman Reissmuller. “Mal som pocit, že pesnička si zaslúži jednoduché video, kde zachytíme hlavne emóciu a trochu tej detskej naivity, ktorá nám dospelákom pripomína, že svet nie je len o naháňaní sa za peniazmi, ale aj o obyčajnej radosti z malých vecí,” uviedol Jaroš.

 

"Je to asi najkrajšia skladba, akú som napísal. Nechcel som napísať Vianočnú pesničku, Vločka je o prvom snehu a o naivnej detskej predstave, ako vlastne sneh funguje. Keď som bol malý chlapec, vyzeral som z okna prvý sneh. Keď sa mi vločky topili v ruke, nechápal som, ako je to možné,” vyjadril sa spevák, ktorý skladbu zaradil na albumy Pesničky pre (ne)poslušné deti (2014) a #5 (2014). “Nastala zvláštna situácia, keď som pesničku napísal, sám som nevedel, na ktorý album vlastne patrí. Pôvodne to mala byť skladba pre deti, no kamaráti mi tvrdili, že emóciu a náladu skladby dokáže pochopiť len dospelý. Nakoniec sa Vločka dostala aj na Pesničky pre (ne)poslušné deti aj na album #5, kde som len vypol detský zbor,” objasnil. 

 

 

Miro Jaroš pochádza zo Žiliny. V roku 2004 sa prihlásil do súťaže Slovensko hľadá SuperStar, kde skončil na šiestom mieste. Okrem spomínaných počinov má na konte štúdiovky Exoterika (2005), Tlaková níž (2008), Tráva musí rásť (2010) či výberovku Všetko najlepšie (2012). Jaroš je tiež autorom kníh pre deti, ku ktorým zverejnil aj piesne s videoklipmi. Sú nimi Čisté rúčky (2013), Čarovné slovíčka (2014), Na ceste (2014) a Pri stole (2014). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies