Miro Jaroš krstil knihu Na ceste

NETKY.SK • 6 Jún 2014, 13:50 • 2 min
Miro Jaroš krstil knihu Na ceste

BRATISLAVA - Slovenský spevák Miro Jaroš krstil knihu Na ceste. V publikácii určenej najmä pre deti sa hudobník zameral na dopravnú výchovu.

slovakia

left justify in out

"Kniha Na ceste je určená všetkým deťom a ich rodičom, ktorí sa chcú správať na ceste disciplinovane aj bezpečne," vyjadril sa Jaroš.

 

Novinku bývalého SuperStaristu uviedla v jednom z bratislavských hračkárstiev do života herečka Oľga Belešová, ktorá si pre túto príležitosť obliekla policajnú uniformu. "Navigovala deti, aby si v detskom kútiku posadali, priviedla ich pred hračkárstvo, kde si mohli zajazdiť na motokárach a riadila dopravu a strážila, aby to tam decká nezbúrali," prezradil Jaroš, ktorý na krste privítal asi 50 detí. 

 

Známy spevák má okrem spomínanej publikácie na konte knihy Čisté rúčky (2013) a Čarovné slovíčka (2014). Ku každej z nich nahral aj pieseň. K najnovšej skladbe Na ceste hudobník už zverejnil aj videoklip, v ktorom si okrem samotného Jaroša zahrali aj deti či spomínaná herečka v policajnej uniforme. 

 

Muzikantovi v knihách s výchovou pomáhajú aj zvieratá. V novinke Na ceste figuruje slimák. "Tentoraz sme zvolili slimáka, ktorého tak isto ako deti, učíme ísť cez priechod rýchlejšie a nezdržiavať," uviedol autor, ktorý sa teší aj z piatkového "detského okienka" v relácii Dobré ráno televízie Joj. "Na reláciu mám len pozitívne ohlasy, rodičom chýbajú na obrazovke programy pre deti a táto päťminútovka so súťažou o krásne hračky je príjemným spestrením ranného vysielania," vyjadril sa. 

 

Miro Jaroš pochádza zo Žiliny. V roku 2004 sa prihlásil do súťaže Slovensko hľadá SuperStar, kde skončil na šiestom mieste. Na konte má štúdiovky Exoterika (2005), Tlaková níž (2008), Tráva musí rásť (2010) a tiež výberovku Všetko najlepšie (2012).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies