Mirka Partlová sa rozišla s Madejom, chodí s Cmorikom

NETKY.SK • 24 Máj 2012, 20:11 • 2 min
Mirka Partlová sa rozišla s Madejom, chodí s Cmorikom

Mirka Partlová sa rozišla s Madejom, chodí s Cmorikom - Celebrity Herečka Mirka Partlová po rozchode s muzikálovým hercom Martinom Madejom začala randiť so spevákom Petrom Cmorikom. Portálu Topky.

slovakia

left justify in out

img

Herečka Mirka Partlová po rozchode s muzikálovým hercom Martinom Madejom začala randiť so spevákom Petrom Cmorikom. Portálu Topky.sk krach vzťahu potvrdil sám Madej, podľa ktorého netvoria pár už dlhšie. "Je to trochu staršia záležitosť,” uviedol.

Podľa zistení Topiek 27-ročná Partlová, známa napríklad zo seriálu Panelák (2008), následne začala chodiť s o päť rokov starším Cmorikom, ktorý ju mal dokonca počas aktuálneho turné po Slovensku s muzikálom Ôsmy svetadiel niekoľkokrát navštíviť v hoteli. "Je to tak, že sme začali tvoriť pár,” potvrdil informáciu spevák, ktorý sa preslávil ako víťaz druhého ročníka speváckej súťaže Slovensko hľadá SuperStar. "Je to ešte čerstvé, také v začiatkoch. Je to úžasná žena,” dodal.

Zdroj:SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona