Miriam Kalisová sa zosobášila s Martinom Šmahelom

NETKY.SK • 29 Júl 2012, 10:00 • 2 min
Miriam Kalisová sa zosobášila s Martinom Šmahelom

Miriam Kalisová sa zosobášila s Martinom Šmahelom - Celebrity Moderátorka Miriam Kalisová sa v sobotu popoludní zosobášila s modelom Martinom Šmahelom. Dvadsaťsedemročná tvár Televíznych novín a o dva roky starší Muž roka 2008 si svoje áno povedali po 17

slovakia

left justify in out

img

Moderátorka Miriam Kalisová sa v sobotu popoludní zosobášila s modelom Martinom Šmahelom. Dvadsaťsedemročná tvár Televíznych novín a o dva roky starší Muž roka 2008 si svoje áno povedali po 17:00 v záhrade zrekonštruovaného kaštieľa zo 16. storočia v Oponiciach neďaleko Nitry. "Zapáčil sa nám, pretože je nanovo zrekonštruovaný. Úlohu pri jeho výbere zohralo aj to, že veľa svadieb sa tam ešte nekonalo. Takže je to také čisté. A hlavne, vyšli nám vo všetkom v ústrety, sú tam veľmi milí ľudia, personál,“ povedal pre portál topky.sk Martin Šmahel.

Nevesta mala na sebe snehobiele šaty s krátkou prednou časťou, ktorá odhaľovala jej nohy. Model mal oblečený netradičný oblek, ktorý mu ušili špeciálne na túto príležitosť. Slávnostnému aktu sa prizeralo približne sto hostí, vrátane blízkej rodiny, známych, ale aj prominentných tvárí. Medzi nimi nechýbal moderátorkin kolega Karol Farkašovský s manželkou Ľudmilou. Tanečnica Mirka Kosorínová sa dokonca predviedla v úlohe družičky. Po tom, čo si dala dvojica manželský sľub, sa všetci presunuli do kaštieľa.

Novomanželia si v najbližších dňoch doprajú krátky sedemdňový oddych, dlhodobý pobyt však absolvujú až neskôr. "Pôjdeme si vyslovene len na chvíľu oddýchnuť k moru a tam strávime taký prvý týždeň po svadbe. V budúcnosti vyrazíme niekam za exotikou,“ povedal Šmahel, ktorý sa nebráni ani myšlienke spoločného potomka. "Áno, určite chceme mať deti. Netreba to odkladať do štyridsiatky,“ zareagoval.  

Zdroj:SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona