Miranda Lambert sa rozišla s Evanom Felkerom

NETKY.SK • 26 August 2018, 13:42 • 2 min
Miranda Lambert sa rozišla s Evanom Felkerom

BRATISLAVA - Americká country speváčka Miranda Lambert sa rozišla s Evanom Felkerom. Tridsaťštyriročná interpretka v rozhovore pre The Tennessean potvrdila, že je "šťastne nezadaná".

slovakia

left justify in out

"Láska je niekedy náročná cesta a pre mňa je to ako jazda na horskej dráhe. No som naozaj vďačná za všetky vzostupy a pády, pretože z nich vzišlo niekoľko naozaj dobrých skladieb. Musíte jednoducho zobrať tie zlé veci a dať ich na papier a potom vyraziť v ústrety tým šťastným obdobiam," vyjadrila sa rodáčka z Longview v Texase.

Dvojica spolu randila od februára. Člen kapely Turnpike Troubadours podal 15 dní od prvého stretnutia so speváčkou žiadosť o rozvod s manželkou Staci Nelson. Pár rozviedli 17. augusta. Lambert predtým randila s kolegom Andersonom Eastom. V období 2011 až 2015 bol jej manželom spevák Blake Shelton.

Miranda Leigh Lambert sa v roku 2003 preslávila účinkovaním v speváckej súťaži Nashville Star, kde skončila na tretej priečke. Hudobníčka debutovala štúdiovkou Kerosene (2005). Vydala tiež albumy Crazy Ex-Girlfriend (2007), Revolution (2009), Four The Record (2011), Platinum (2014) a The Weight of These Wings (2016). Podarilo sa jej získať napríklad dve ceny Grammy.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona