Miranda Lambert randí so spevákom Andersonom Eastom

NETKY.SK • 29 December 2015, 12:54 • 2 min
Miranda Lambert randí so spevákom Andersonom Eastom

BRATISLAVA - Americká country speváčka Miranda Lambert randí s hudobníkom Andersonom Eastom.

slovakia

left justify in out

Ako uviedol americký magazín US Weekly, dvojica má k sebe blízko už vyše mesiaca. „Naozaj si užívajú vzájomnú spoločnosť,“ prezradil nemenovaný zdroj blízky 32-ročnej interpretke. Rodáčka z Texasu sa pre januárové číslo magazínu Cosmopolitan okrem iného vyjadrila, že chce žiť naplno. Dvadsaťsedemročný hudobník, ktorého známi označujú za skvelého chlapa, je podľa nich tou najlepšou voľbou, keďže si s ním užije zábavu a je úplným opakom jej bývalého manžela Blakea Sheltona.


Miranda Leigh Lambert je americká country speváčka, ktorá sa v roku 2003 preslávila účinkovaním v speváckej súťaži Nashville Star, kde skončila na tretej priečke. V roku 2006 začala randiť so spomínaným country spevákom Blakeom Sheltonom, za ktorého sa vydala v roku 2011. V júli tohto roka však oznámili rozvod. Hudobníčka debutovala štúdiovkou Kerosene v roku 2005. Vydala tiež albumy Crazy Ex-Girlfriend (2007), Revolution (2009), Four The Record (2011) či Platinum (2014). Za posledný menovaný získala tento rok prestížne ocenenie Grammy v kategórii najlepší country album. Cenu získala tiež v roku 2011 v kategórii Najlepší ženský spevácky výkon v žánri country.


Anderson East, vlastným menom Michael Cameron Anderson, je americký hudobník a spevák, ktorý sa venuje r'n'b, popu a blues. Hudobnú kariéru rozbehol v roku 2009, keď pod menom Mike Anderson vydal album Closing Credits for a Fire. Ako Anderson East debutoval EP Fire Demos (2010), po ktorom nasledovalo ďalšie EP Transitive Property (2011) a album Flowers of the Broken Hearted (2012). V júli tohto roka mu vyšla štúdiovka Delilah.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona