Miranda Kerr manžela na prehliadkach nechce

NETKY.SK • 1 Júl 2012, 20:37 • 2 min
Miranda Kerr manžela na prehliadkach nechce

Miranda Kerr manžela na prehliadkach nechce - Celebrity Austrálska modelka Miranda Kerr priznala, že počas módnych prehliadok sa neteší z prítomnosti svojho manžela, herca Orlanda Blooma. Nikdy nechcem, aby tam Orlando bol, som z neho nervózna.

slovakia

left justify in out

img

Austrálska modelka Miranda Kerr priznala, že počas módnych prehliadok sa neteší z prítomnosti svojho manžela, herca Orlanda Blooma. "Nikdy nechcem, aby tam Orlando bol, som z neho nervózna. Ale minulý rok povedal, že nemám na výber a príde. A presne vtedy sa moja topánka rozhodla, že sa vyzuje!" povedala pre pripravované augustové číslo britskej edície magazínu Harper’s Bazaar. Tiež hovorila o tom, že to po narodení synčeka Flynna nepreháňala s diétami či cvičením. "Necítila som tlak, aby som sa znovu dostala do formy. Mojou prioritou bolo starať sa o syna a kojiť ho," povedala.

Dvadsaťdeväťročná supermodelka Miranda Kerr sa preslávila ako jeden z anjelov svetoznámej značky spodnej bielizne Victoria's Secret. Tiež vytvorila vlastnú líniu organických kozmetických prípravkov Kora a predovšetkým pre mladé dievčatá napísala knihu Treasure Yourself (2010). Medzi pánmi má množstvo fanúšikov - dostala sa do rebríčkov najpríťažlivejších žien magazínov FHM či Men's Health. Fotografov si získala prirodzenou krásou a charakteristickými jamkami v lícach. "Amerika sa do nej zamilovala. Milujeme ju, lebo má najúžasnejší výzor dievčaťa od vedľa a zároveň je šialene nádherná. Je to fantastická kombinácia. Ľudia sú s ňou radi, pri fotení je zábavná a nie je hlúpa," vyhlásil o nej fotograf Russell James. S hercom Orlandom Bloomom začala chodiť koncom roka 2007 a o tri roky neskôr si ho vzala za manžela. V januári 2011 priviedla na svet ich syna Flynna Christophera Blancharda Copelanda Blooma.

Zdroj:SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies