Miranda Kerr a Evan Spiegel sú šťastnými rodičmi: Narodil sa im syn Hart

NETKY.SK • 10 Máj 2018, 09:22 • 2 min
Miranda Kerr a Evan Spiegel sú šťastnými rodičmi: Narodil sa im syn Hart

BRATISLAVA - Austrálska modelka Miranda Kerr a spoluzakladateľ aplikácie Snapchat Evan Spiegel majú prvé spoločné dieťa.

slovakia

left justify in out

Chlapček, ktorý dostal meno Hart, prišiel na svet 7. mája o 23:53 v Los Angeles. "Slová nedokážu popísať, akí sme šťastní, že sme do rodiny privítali nášho krásneho syna. Miranda sa má výborne a Flynn sa teší, že je z neho veľký brat. Ďakujeme vám za milé slová a želania," uviedli manželia vo vyhlásení.

Tridsaťpäťročná Kerr a 27-ročný Spiegel sa vzali vlani v máji. Rodáčka zo Sydney pritom bola v minulosti vydatá za herca Orlanda Blooma, s ktorým má sedemročného syna menom Flynn Christopher Blanchard Copeland Bloom.

Miranda Kerr sa preslávila ako jeden z anjelov svetoznámej značky spodnej bielizne Victoria's Secret, s ktorou v roku 2013 ukončila spoluprácu. Vytvorila tiež vlastnú líniu organických kozmetických prípravkov Kora a pre dievčatá napísala knihu Treasure Yourself (2010). Dostala sa do rebríčkov najpríťažlivejších žien magazínov FHM či Men's Health.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies