Minulý týždeň zahynuli na koľajniciach dvaja ľudia

NETKY.SK • 18 August 2014, 16:02 • 2 min
Minulý týždeň zahynuli na koľajniciach dvaja ľudia

BRATISLAVA - Železnice Slovenskej republiky (ŽSR) zaznamenali minulý týždeň dva smrteľné prípady na koľajniciach.

slovakia

left justify in out

V obidvoch prípadoch zomreli pri zrážke s vlakom muži. V prvom prípade išlo o samovraždu, ktorá sa stala na trati Fiľakovo – Prša. V druhom prípade vlak zrazil muža na železničnej stanici Sklené pri Handlovej, príčinu nehody vyšetruje policajný zbor. Informovala o tom hovorkyňa ŽSR Martina Pavliková.

 

Minulý týždeň riešili železnice aj dva nebezpečné prípady, ktoré ohrozili železničnú dopravu. Osobný vlak narazil v Leopoldove do pneumatiky z nákladného auta, ktorú vandali umiestnili na koľaje. Aj v druhom prípade na zastávke Dolné Naštice vandali naukladali na koľaj pneumatiky. Včas si ich však všimol vlakvedúci, ktorý ich odstránil a vlak mohol pokračovať v jazde. Nebezpečná situácia sa stala aj na železničnej stanici v Radvani. Cestujúca tu vyskočila pri rozjazde vlaku na nástupište. Keď jej výpravkyňa ošetrila hlavu, ďalšie ošetrenie cestujúca odmietla. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies