Mintál skončil ako asistent trénera v Norimbergu

NETKY.SK • 23 Október 2014, 12:12 • 2 min
Mintál skončil ako asistent trénera v Norimbergu

NORIMBERG - Bývalý slovenský futbalový reprezentant Marek Mintál už nie je asistentom kouča v nemeckom druholigovom tíme 1. FC Norimberg, v ktorom strávil najlepšie roky svojej hráčskej kariéry.

slovakia

left justify in out

Podľa denníka Bild je oficiálnym dôvodom trénerské vzdelanie, ktorému sa od pondelka bude venovať doma na Slovensku ešte intenzívnejšie. "Marek sa nasledujúce dva týždne musí tri až štyri dni zúčastniť na seminároch, a tak sa nemôže plnohodnotne venovať prvému tímu," uviedol športový riaditeľ klubu Martin Bader. Podľa Bildu sú však za odchodom 37-ročného rodáka z Bytčice nezhody s hlavným trénerom Valérienom Ismaëlom. "Spolupráca nie vždy fungovala hladko," napísal Bild. 

 

Norimbergu, kde pôsobí slovenský útočník Jakub Sylvestr, patrí po 10. kole II. bundesligy až 10. priečka s trinástimi bodmi. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies