Mino Raiola vracia úder: Ferguson nemá ani poňatia

NETKY.SK • 23 September 2015, 18:13 • 2 min
Mino Raiola vracia úder: Ferguson nemá ani poňatia

TURÍN – Futbalový agent Mino Raiola, ktorý zastupuje okrem iných aj Paula Pogbu, odpovedal na ostrú kritiku Sira Alexa Fergusona vyhlásením, že bývalý tréner Manchestru United nemá ani poňatia o tom, čo hovorí.

slovakia

left justify in out

Legendárny tréner Sir Alex Ferguson odišiel do dôchodku na konci sezóny 2012/13, keď na Old Trafforde strávil neuveriteľných 26 rokov. Ako sme vás už včera informovali, Škót vo svojej poslednej knihe prezradil, že za Pogbov prestup do Juventusu v roku 2012 môže jeho agent Raiola.

Štyridsaťosemročný futbalový agent sa však bráni slovami, že Ferguson nedokáže pochopiť to, že rozhodnutia ktoré učinil boli v záujme mladého francúzskeho futbalistu. Pogba pred tromi rokmi opustil Old Trafford ako voľný hráč a podľa jeho agenta má dnes hodnotu €100 miliónov (podľa portálu Transfermarkt.de je to €55 miliónov).


"Jeho slová neopisujú moju prácu negatívnym spôsobom," povedal Raiola pre Tuttosport. "Hodnotím ich ako dôkaz, že robím svoju prácu dobre. Musím robiť to, čo je najlepšie pre mojich hráčov. Keby som sa pozeral iba na môj okamžitý zisk, tak by som nechal Pogbu v Manchestri. Uprednostnil som však jeho záujmy a rozhodli sme sa ísť do Turína. Možno Ferguson má rád len tých, ktorí ho poslúchajú. Podľa jeho slov si myslím, že Ferguson stále nemá ani len tušenie aký Pogba naozaj je. Ferguson bol vynikajúci tréner, ale aj tí najväčší sa môžu niekedy mýliť."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona