Ministrom hospodárstva má byť Vazil Hudák, ponuku zo zahraničia odmietol

NETKY.SK • 9 Jún 2015, 11:42 • 2 min
Ministrom hospodárstva má byť Vazil Hudák, ponuku zo zahraničia odmietol

BRATISLAVA - Novým ministrom hospodárstva sa podľa očakávaní s najväčšou pravdepodobnosťou stane terajší štátny tajomník ministerstva financií Vazil Hudák. Portál tvnoviny.sk informuje, že v ceste do ministerského kresla mu bránia už len formálne záležitosti.

slovakia

left justify in out

Hudák bol už dlhšie označovaný za najväčšieho favorita na uvoľnený post po predchádzajúcom ministrovi Pavlovi Pavlisovi. Mal však aj ďalšiu lukratívnu ponuku zo zahraničia, ktorú ale odmietol.

 

"Život prináša situácie, kedy sa človek musí rozhodnúť. Tu je to rozhodovanie medzi niečím, čo by bolo výhodnejšie pre mňa, finančne a tak ďalej, a niečím, čo by bolo dobré pre Slovensko," povedal pre tvnoviny.sk Hudák.

 

Nasleduje ešte formálna procedúra, ktorá zahŕňa aj stanovenie termínu a vymenovanie prezidentom SR Andrejom Kiskom. Hudák predpokladá, že ministrom by sa mohol stať do týždňa až 10 dní.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies