Ministrom dopravy by sa vraj mohol stať P. Pelegrini

NETKY.SK • 14 Marec 2012, 12:22 • 2 min
Ministrom dopravy by sa vraj mohol stať P. Pelegrini

Ministrom dopravy by sa vraj mohol stať P. Pelegrini - Politika Jedným z kandidátov na post ministra dopravy je podľa informácií TASR aj poslanec Smeru-SD Peter Pelegrini.

slovakia

left justify in out

img

Jedným z kandidátov na post ministra dopravy je podľa informácií TASR aj poslanec Smeru-SD Peter Pelegrini. Ten sa k personálnym otázkam zatiaľ nechce vyjadrovať.
      Pelegrini v rokoch 2002 až 2006 pôsobil ako asistent exministra dopravy Ľubomíra Vážneho (Smer-SD), od roku 2006 bol poslancom Národnej rady SR. Z tejto pozície Vážnemu neraz v pléne pomáhal presadzovať jeho návrhy. Pelegrini bol tiež členom Dozornej rady Regionálnej rozvojovej agentúry Banskobystrického samosprávneho kraja (2004 - 2006).
      Vyštudoval odbor financovanie, bankovníctvo, investovanie na dvoch vysokých školách, na Ekonomickej fakulte Univerzity Mateja Bela v Banskej Bystrici a na Ekonomickej fakulte Technickej univerzity v Košiciach.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona