Ministri blahoželajú zlatej Kuzminovej

NETKY.SK • 10 Február 2014, 06:30 • 2 min
Ministri blahoželajú zlatej Kuzminovej

BRATISLAVA - K zlatému úspechu slovenskej reprezentantky Anastasie Kuzminovej na zimných olympijských hrách 2014 v Soči už zablahoželali dvaja členovia vlády. Šéf slovenskej diplomacie Miroslav Lajčák poslal Kuzminovej bezprostredne po skončení rýchlostných pretekov žien na 7,5 kilometra v biatlone blahoprajný pozdrav k získaniu zlatej medaily.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

„Gratulujem Vám k neuveriteľnému finišu a zopakovaniu nádherného úspechu z Vancouveru! Som na Vás pyšný,“ uviedol minister Lajčák, ktorý sa dnes predpoludním vrátil zo Soči, kde sa zúčastnil na otváracom ceremoniáli ZOH 2014.

Aj minister obrany Martin Glváč zablahoželal členke Vojenského športového centra Dukla Banská Bystrica Kuzminovej k víťazstvu a obhajobe zlata spred štyroch rokov z olympiády vo Vancouveri. „Nasťa dokázala, že patrí k svetovej špičke. Jej zlatá medaila je obrovským úspechom nielen nášho vojenského športového centra, ale predovšetkým celého Slovenska. Myslím, že krajší darček k svojej 30-tke, ktorú v tomto roku oslávi, si ani nemohla priať,“ povedal šéf rezortu obrany. 

Anastasia Kuzminová je športovkyňou Vojenského športového centra Dukla Banská Bystrica od roku 2009. Na zimnej olympiáde vo Vancouveri získala zlatú medailu v rýchlostných pretekoch a striebornú v stíhacích pretekoch. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona