Ministri a štátni tajomníci podporili opätovné otváranie divadiel po lockdowne

NETKY.SK • 21 Jún 2021, 11:33 • 2 min
Ministri a štátni tajomníci podporili opätovné otváranie divadiel po lockdowne

BRATISLAVA - Ministri a štátni tajomníci podporili opätovné otváranie divadiel po lockdowne. Prijali pozvanie do divadla.

slovakia

left justify in out

Pozvanie ministerky kultúry Natálie Milanovej do Slovenského národného divadla prijali minister zdravotníctva Vladimír Lengvarský, minister životného prostredia Ján Budaj, ministerka spravodlivosti Mária Kolíková  a minister pôdohospodárstva a rozvoja vidieka Samuel Vlčan.

 

 

Prečítajte si: V nedeľu sa uskutočnil 24. ročník udeľovania cien Krištáľové krídlo najvýznamnejším osobnostiam Slovenska

Divadelné predstavenie „Scény zo života režiséra (Ingmara Bergmana)“ prišli osobne podporiť tiež štátni tajomníci a štátne tajomníčky rezortov kultúry, spravodlivosti, školstva, životného prostredia a štátny tajomník ministerstva investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie.

„Úprimne si vážim, že kolegovia a kolegyne si našli čas vo svojich programoch a podporili kultúru, ktorá nás v týchto dňoch potrebuje viac, než kedykoľvek pred tým. Obzvlášť by som chcela zdôrazniť, že všetci pozvaní a pozvané si vstupenky na toto predstavenie zaplatili, čím našu kultúru podporili nielen symbolicky, za čo im touto cestou ďakujem,” povedala Milanová.

Divadelná hra Scény zo života režiséra (Ingmara Bergmana) je ďalším príspevkom činohry k oslave storočnice SND. Hra divákovi približuje podstatu umeleckej práce, divadla a povolania režiséra.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona