Ministra Richtera museli operovať pre zranenie chrbtice

NETKY.SK • 12 Jún 2013, 13:33 • 2 min
Ministra Richtera museli operovať pre zranenie chrbtice

BRATISLAVA - Ministra práce, sociálnych vecí a rodiny Jána Richtera museli v utorok večer operovať. Zákrok si vyžiadalo jeho zranenie chrbtice, ktoré utrpel pri utorkovej dopravnej nehode.

slovakia

left justify in out

Ako agentúru SITA informovala hovorkyňa Univerzitnej nemocnice Bratislava Petra Stano Maťašovská, operácia mala štandardný priebeh, pacientov stav je uspokojivý, je stabilizovaný a pri vedomí.

Vodič vládnej limuzíny, člen Úradu na ochranu ústavných činiteľov je stabilizovaný, pri vedomí a zotavuje sa zo zranení, dodala Stano Maťašovská. Obaja zostávajú naďalej na ARO v Nemocnici Ružinov 

Vládne vozidlo, v ktorom sa viezol minister Richter, smerovalo z Nitry do Bratislavy a na ceste R1 pri Pate v okrese Galanta za silnej búrky a hustého dažďa vyletelo mimo cestu. V aute sa zranil minister aj jeho vodič. Oboch následne previezli do ružinovskej nemocnice.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies