Ministerstvo životného prostredia v rámci dňa otvorených dverí pripravilo program pre deti aj dospelých

NETKY.SK • 11 Máj 2018, 08:06 • 2 min
Ministerstvo životného prostredia v rámci dňa otvorených dverí pripravilo program pre deti aj dospelých

BRATISLAVA - Návštevníci dňa otvorených dverí na Ministerstve životného prostredia (MŽP) SR sa budú môcť previesť loďou po Dunaji, pozrieť si kultúrny program alebo sa oboznámiť s činnosťou rezortných organizácií.

slovakia

left justify in out

Aktivity sa začnú v sobotu (12.5.) o 9.30 h na Námestí Ľudovíta Štúra v Bratislave.

 

V rámci kultúrneho programu vystúpi spevák Thomas Puskailer, kúzelník aj cirkus obrov. Na malých návštevníkov čakajú nafukovacie atrakcie, záchranárska technika alebo interaktívne divadlo s Mici a Mňau. Nebude chýbať ani obhliadka ministrovej kancelárie.

 

Pracovníci Národnej zoologickej záhrady Bojnice pripravili pre deti zaujímavosti zo sveta zvierat a vďaka Slovenskej agentúre životného prostredia si návštevníci budú môcť postaviť vtáčiu búdku.

 

Ako sa rodí predpoveď počasia, návštevníkom priblížia meteorológovia zo Slovenského hydrometeorologického ústavu a s geológmi Štátneho geologického ústavu Dionýza Štúra si deti budú môcť obzrieť zub mamuta.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies