Ministerstvo zdravotníctva zriadi nový kontrolný úrad

NETKY.SK • 9 Jún 2016, 13:13 • 2 min
Ministerstvo zdravotníctva zriadi nový kontrolný úrad

BRATISLAVA - Ministerstvo zdravotníctva (MZ) SR zriaďuje Úrad pre riadenie podriadených organizácií. Ako uviedla pre agentúru SITA hovorkyňa rezortu Stanislava Pondelová, budú do neho začlenené už existujúce organizačné útvary (odbory) na ministerstve.

slovakia

left justify in out

"Tento útvar bude na úrovni sekcie rezortu, to znamená že legislatívna zmena nebude nutná, upraví sa len organizačný poriadok ministerstva," vysvetlila.


Vzniknúť by mal v polovici júna, pričom v kompetencii bude mať finančný kontroling podriadených organizácií, riadenie spoločných projektov, obstarávaní a zdieľaných služieb. "Zamestnanci budú vyberaní ako z existujúcich, tak aj nových," poznamenala Pondelová.


Kto povedie pripravovaný úrad, bude predmetom výberového konania. "Mám viacerých kandidátov z manažérskej sféry,“ priblížil minister zdravotníctva Tomáš Drucker po stredajšom rokovaní vlády.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies