Ministerstvo zdravotníctva potrebuje zabezpečiť skladovanie vakcín, vyhlási nové verejné obstarávanie

NETKY.SK • 13 Apríl 2021, 11:32 • 2 min
Ministerstvo zdravotníctva potrebuje zabezpečiť skladovanie vakcín, vyhlási nové verejné obstarávanie

SLOVENSKO - Ministerstvo zdravotníctva potrebuje zabezpečiť skladovanie a distribúciu vakcín proti infekcii COVID-19 v mrazovom a chladovom režime. Rezort vyhlásil verejnú súťaž.

slovakia

left justify in out

Je nutné zabezpečiť skladovanie a distribúciu vakcín proti infekcii COVID-19 v mrazovom a chladovom režime. Ministerstvo zdravotníctva preto vyhlásilo nadlimitnú reverznú verejnú súťaž ešte začiatkom apríla. Mministerstvo však uvedený postup zadávania zákazky 6. apríla zrušilo.

 

img

 

Dôvodom zrušenia sú podľa neho zmeny okolností, za ktorých bolo verejné obstarávanie vyhlásené. Ako vyplýva z oznámenia o výsledku verejného obstarávania, skladovanie a distribúciu vakcín chce ministerstvo zabezpečiť opakovaným vyhlásením verejného obstarávania. „Pri zadávaní zákazky na pôvodný predmet zákazky bude použitý postup v súlade so zákonom o verejnom obstarávaní v závislosti od predpokladanej hodnoty zákazky,“ dodalo ministerstvo zdravotníctva.

 

Prečítajte si tiež: Do EÚ začína prúdiť vakcína od Johnson & Johnson. Zrýchli sa proces očkovania!



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies