Ministerstvo zdravotníctva navrhuje lokálny núdzový stav

NETKY.SK • 5 November 2021, 20:23 • 2 min
Ministerstvo zdravotníctva navrhuje lokálny núdzový stav

BRATISLAVA - Situáciu spojenú s pandémiou nového koronavírusu riešil krízový štáb. Rokovanie by malo pokračovať na budúci týždeň.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Ministerstvo zdravotníctva (MZ) SR počas mimoriadneho zasadnutia ústredného krízového štábu navrhlo zavedenie lokálneho núdzového stavu. Týkať by sa mal len regiónov s najvážnejšou epidemickou situáciou.

 

img

 

Informovala o tom hovorkyňa MZ SR Zuzana Eliášová. "Lokálny núdzový stav by znamenal núdzový stav len pre niektoré regióny, kde je situácia naozaj vážna. Všetky detaily ešte precizujeme a budeme na budúci týždeň o tom komplexne informovať v prípade, že k takémuto kroku pristúpime," spresnila Eliášová.

 

Prečítajte si tiež: Ministerstvo chce lekárom zvýšiť platy. Prosí ich, aby neodchádzali od pacientov

 

img

 

Minister práce Milan Krajniak (Sme rodina) informoval, že rokovanie ústredného krízového štábu prerušili. Pokračovať by malo po doplnení bližších informácií o pandemickej situácii. Zasadnutie by sa mohlo konať začiatkom budúceho týždňa.

 

Možno vás zaujme: Europoslanci navštívili rómske osady. Zostali zahanbení!

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lukas Dedik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies