Ministerstvo vnútra: Týždenník Plus 7 dní hrubo zavádza, Kaliňák spornú vilu nevlastní

NETKY.SK • 23 Jún 2016, 14:40 • 2 min
Ministerstvo vnútra: Týždenník Plus 7 dní hrubo zavádza, Kaliňák spornú vilu nevlastní

BRATISLAVA - Týždenník Plus 7 dní vo svojom článku Tají vilu za milióny? hrubo zavádza čitateľov výmyslami o vlastníctve vily Roberta Kaliňáka v Bratislave.

slovakia

left justify in out

Síce sa vo svojom titulku redaktor pýta, či minister vnútra tají vilu za milióny, v skutočnosti sa však redaktor ani neunúval túto otázku položiť na Tlačové oddelenie Ministerstva vnútra SR.

 

Redaktor sám sebe položil otázku a sám si aj odpovedal, ibaže jeho odpoveď je čistý nezmysel. Keby si dal tú námahu a spýtal sa, bez problémov by sme mu vyargumentovali, že spomínaná vila vôbec nie je, nebude a ani nikdy nebola Roberta Kaliňáka.

 

Už v minulosti sa Robert Kaliňák do médií vyjadril, že to nie je jeho dom a ani netúži po dome, ale chce bývať v byte. Zariadil si také bývanie, v ktorom je šťastný a nevidí dôvod na sťahovanie. Tento článok sú dve strany čistého klamstva založeného na domnienkach redaktora, ktorý sa ani náznakom nesnažil nájsť pravdu.

 

Je to výsledok neprofesionality, podupania novinárskych pravidiel a etiky a úplného ignorovania Tlačového zákona, z ktorého jasne vyplýva, že novinár má dať priestor na vyjadrenie všetkým zainteresovaným. Ak by k tomu došlo, mohol sa týždenník Plus 7 dní vyhnúť tejto hanbe.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies