Ministerstvo vnútra SR si prenajalo budovu v centre Bratislavy za 28-tisíc mesačne

NETKY.SK • 27 September 2014, 11:41 • 2 min
Ministerstvo vnútra SR si prenajalo budovu v centre Bratislavy za 28-tisíc mesačne

BRATISLAVA - Ministerstvo vnútra SR si na deväť rokov prenajalo budovu v centre Bratislavy. Výška nájmu je dohodnutá na 28.000 eur mesačne, z toho necelých 7000 pôjde na energie a ďalšie služby.

slovakia

left justify in out

Nájom platí od 25. septembra, do konca tohto roku dostal rezort zľavu na samotnom nájomnom aj poplatkoch za energie a služby vo výške 70 percent. Vyplýva to zo zmluvy, ktorá je zverejnená v Centrálnom registri zmlúv. 
      

"Budova sa bude využívať na technicko-organizačné zabezpečenie v súvislosti s implementáciou operačných programov Ministerstva vnútra SR v programovom období 2014-2020," informoval tlačový odbor ministerstva vnútra. V budove na Panenskej ulici budú podľa informácií z ministerstva sídliť zamestnanci operačných programov Efektívna verejná správa 2014-2020, Kvalita životného prostredia 2014–2020 a Ľudské zdroje.
      

Majiteľom budovy s úžitkovou plochou 1767 metrov štvorcových je spoločnosť Anziano, s.r.o., ktorá ju podľa listu vlastníctva kúpila v máji tohto roku. "Výber budovy bol realizovaný prieskumom trhu, v budove neplánujeme žiadne úpravy. Budova je kompletne technicky a kancelársky vybavená," informovalo ministerstvo vnútra.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies