Ministerstvo vnútra si chce prenajať zhruba 50 osobných automobilov luxusnej triedy

NETKY.SK • 25 Máj 2016, 10:01 • 2 min
Ministerstvo vnútra si chce prenajať zhruba 50 osobných automobilov luxusnej triedy

BRATISLAVA – Ministerstvo vnútra (MV) SR si chce na jeden rok prenajať zhruba 50 osobných automobilov luxusnej triedy s následnou možnosťou ich odkúpenia za 4 milióny eur. Informáciu o výsledku verejného obstarávania dnes zverejnil Úrad pre verejné obstarávanie (ÚVO).

slovakia

left justify in out

Predmetom zákazky je podľa ÚVO ročný prenájom cca 50 kusov osobných automobilov luxusnej triedy so zvláštnym doplnkovým príslušenstvom a výbavou, voliteľným doplnkovým príslušenstvom a výbavou s následnou možnosťou ich odkúpenia po ročnom prenájme, dodávka najviac používaných originálnych náhradných dielov a súvisiace služby (záručný servis a údržba a oprava predmetných automobilov nespadajúca do záruky).

 

Celkovú hodnotu obstarávania vyčíslili na štyri milióny eur.

 

Zákazku podľa informácií na stránke ÚVO získali Group M, a. s., RIJA - Bavaria, s.r.o., a Porsche Slovakia, spol. s r.o.

"Ide o prenájom vozidiel v súvislosti so zabezpečením slovenského predsedníctva v Rade EÚ a presunmi zahraničných hostí, ktorí sa počas nášho predsedníctva zúčastnia na rôznych akciách na Slovensku. Ministerstvo si do zmluvy dalo aj klauzulu, že bude mať možnosť tieto vozidlá v prípade záujmu odkúpiť. Možnosť, ale nie povinnosť," uviedol v novembri minulého roka hovorca MV SR Petar Lazarov.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies