Ministerstvo spravodlivost žiada o presun vyše milióna eur

NETKY.SK • 29 November 2014, 11:34 • 2 min
Ministerstvo spravodlivost žiada o presun vyše milióna eur

BRATISLAVA – Ministerstvo spravodlivosti chce sumu 1 156 850 eur, ktorá bola pôvodne určená na rôzne kapitálové výdavky, použiť inak.

slovakia

left justify in out

Predložilo preto do pripomienkového konania návrh na zmenu použitia výdavkov, ktorý musí odsúhlasiť vláda. Ide o nevyčerpané kapitálové výdavky z rokov 2012 a 2013. Ministerstvo chce vyše 400 000 eur použiť na realizáciu už zazmluvnených služieb zabezpečujúcich prevádzku a pravidelný servis aplikačného programového vybavenia a elektronickej komunikácie medzi súdmi a ostatnými rezortnými organizáciami. Ďalších cez 40 000 eur by chceli použiť na zabezpečenie neuhradených faktúr za služby dátovej komunikačnej siete, servis aplikačného programového vybavenia portálu ministerstva a dátového prepojenia ministerstva s Datacentrom. Po súhlase vlády plánujú sumu 320 000 eur použiť na odškodnenie osôb podľa platných zákonov. Na príplatok k dôchodku za výkon funkcie sudcu a príplatok k dôchodku pozostalým by malo ísť 395 000 eur.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies