Ministerstvo školstva rozdalo sedem vozidiel zo svojho parku

NETKY.SK • 17 December 2014, 10:32 • 2 min
Ministerstvo školstva rozdalo sedem vozidiel zo svojho parku

BRATISLAVA - Ministerstvo školstva, vedy, výskumu a športu dnes odovzdalo šiestim reedukačným centrám a jednej internátnej škole automobily zo svojho vozového parku. Minister školstva Juraj Draxler povedal, že rezort školstva takto ušetrí na prevádzkových nákladoch 50 000 eur ročne.

slovakia

left justify in out

"Vozidlá sme odobrali jednotlivým sekciám a som rád, že budú slúžiť tam, kde je situácia naozaj ťažká a kde ich veľmi potrebujú,“ povedal Draxler. Ministerstvo pôvodne na darovanie vyčlenilo 11 vozidiel, čo je viac ako tretina vozového parku. Technickou kontrolou však neprešli tri automobily a o jedno, s takmer pol miliónom najazdených kilometrov, nikto neprejavil záujem. "Ostatné vozidlá prešli technickou kontrolou, generálnou opravou a sú vo výbornom stave," uviedla hovorkyňa ministerstva školstva Beáta Dupaľová Ksenzsighová. 

 

Automobily si dnes prezvali zástupcovia reedukačných centier Trstín, Zlaté Moravce, Vráble, Hlohovec, Mlynky, Čerenčany a Spojenej školy internátnej v Leviciach.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies