Ministerstvo obrany by mal viesť M. Glváč

NETKY.SK • 29 Marec 2012, 07:01 • 2 min
Ministerstvo obrany by mal viesť M. Glváč

Ministerstvo obrany by mal viesť M. Glváč - Politika Ministerstvo obrany by mal viesť bratislavský krajský šéf Smeru-SD Martin Glváč, o ktorom sa pôvodne hovorilo ako o budúcom šéfovi rezortu justície.

slovakia

left justify in out

img

Ministerstvo obrany by mal viesť bratislavský krajský šéf Smeru-SD Martin Glváč, o ktorom sa pôvodne hovorilo ako o budúcom šéfovi rezortu justície. Informovala o tom dnes vo večernom spravodajstve televízia Markíza. Podľa jej zistení je Glváč na čele rezortu obrany hotová vec, hoci predseda sociálnych demokratov Robert Fico to komentovať nechce.
      Fico potvrdil, že ministerstvo dopravy povedie exminister financií Ján Počiatek. Dvojku na úrade by mal podľa Markízy robiť bývalý štátny tajomník ministerstva financií František Palko. Ján Richter zas má takmer isté kreslo šéfa rezortu práce. Jeho štátnym tajomníkom by mohol byť poslanec Branislav Ondruš. Budúci minister vnútra Robert Kaliňák bude mať dvoch štátnych tajomníkov. Mali by sa nimi stať poslanci Jozef Buček a Marián Saloň.
      Peter Kažimír ako minister financií si vraj má zobrať za dvojku na rezort poslanca Petra Pellegriniho. Ten sa ešte donedávna spomínal ako horúci kandidát na ministra obrany. Budúci šéf slovenskej diplomacie Miroslav Lajčák údajne chce mať po svojom boku na ministerstve veľvyslanca v USA Petra Buriana.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies