Ministerka Kolíková je pripravená na mimoriadnej schôdzi parlamentu zodpovedať všetky otázky o ich rodinnom biznise

NETKY.SK • 7 Máj 2021, 11:08 • 2 min
Ministerka Kolíková je pripravená na mimoriadnej schôdzi parlamentu zodpovedať všetky otázky o ich rodinnom biznise

BRATISLAVA - Ministerka spravodlivosti SR Mária Kolíková (Za ľudí) považuje za prirodzené prísť na poslanecké kluby a vyjadriť sa k dôvodom uvádzaným v návrhu na jej odvolanie.

slovakia

left justify in out

Uviedol v stanovisku hovorca rezortu spravodlivosti Peter Bubla. Šéfka rezortu spravodlivosti sa vo štvrtok (6. mája) zúčastnila na poslaneckom klube hnutia Sme rodina. Odpovedala tam na otázky poslancov k podnikaniu jej rodinnej firmy.

 

Kolíková bude čeliť nepríjemným otázkam
Mária Kolíková dodala, že je pripravená spolupracovať a každému zodpovedať na otázky. Skonštatovala však, že tieto stretnutia nepovažuje za hľadanie pravdy. Myslí si, že pravda je jedna a tá je jednoznačná.

 

Mohlo by vás zaujímať: Nezaradení poslanci a strana Hlas-SD podporia odvolanie Kolíkovej z funkcie ministerky

 

„Ja som v ničom nepochybila, neviem o žiadnej vine, ktorú by som mala. Keď na také niečo prídem, som pripravená sa tomu postaviť čelom. Poslancom, poslankyniam Sme rodina som odpovedala na všetky otázky, ktoré som dostala,“ uzavrela Kolíková.

 

Prečítajte si tiež: Pčolinský nevidí dôvod na odvolanie ministerky Kolíková, na klube Sme rodina čelila nepríjemným otázkam

 

SaS-ka ministerku podrží

"Ministerka Kolíková má plnú podporu poslaneckého klubu strany SaS," uviedla to  predsedníčka klubu Anna Zemanová. Ako doplnila, na poslaneckom klube sa s ministerkou rozprávali o veciach, ktoré sú uvedené v návrhu na jej odvolanie.

 

Podľa nej dostali dostatočné odpovede. V pondelok (10. mája) sa uskutoční mimoriadna schôdza Národnej rady SR (NR SR), na ktorej má byť Kolíková odvolávaná z funkcie. Schôdzu iniciovala opozičná strana Smer - sociálna demokracia (Smer-SD).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies