Minister zdravotníctva odtajnil prezidentke zmluvu o dodávke vakcíny Sputnik V na Slovensko

NETKY.SK • 13 Apríl 2021, 12:34 • 2 min
Minister zdravotníctva odtajnil prezidentke zmluvu o dodávke vakcíny Sputnik V na Slovensko

BRATISLAVA - Minister zdravotníctva Vladimír Lengvarský doniesol prezidentke SR Zuzane Čaputovej zmluvu o dodávke ruskej vakcíny Sputnik V na Slovensko.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Ako uviedla prezidentka na včerajšej tlačovej besede po stretnutí so šéfkou Štátneho ústavu na kontrolu liečiv Zuzanou Baťovou, plánuje sa oboznámiť s obsahom utajovenej zmluvy o ruskej vakcíne.

 

Minister zdravotníctva Vladimír Lengvarský, ktorý dnes navštívil hlavu štátu v Prezidentskom paláci, podrobne informoval aj o svojich zámeroch týkajúcich sa využívania Sputnika V na Slovensku, uviedol to hovorca hlavy štátu Martin Strižinec.

 

img

Na utorňajšom stretnutí rokovali aj o stabilizácii zdravotníckeho personálu, postavení záchranárov, mobilnom očkovaní alebo očkovaní chronicky chorých ľudí, dotkli sa aj témy duševného zdravia.

 

„Minister doniesol prezidentke aj odpovede na otázky týkajúce sa dodávok vakcíny od spoločností Pfizer/BioNTech, ktoré adresovala ešte bývalému ministrovi zdravotníctva,“ dodal Strižinec.
 

Mohlo by vás zaujímať: VIDEO: Prezidentka sa zastala slovenských vedcov



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies