Minister vnútra vracia úder Robertovi Ficovi. Verejnosti pripomenul, ako líder Smeru zarábal vlastnou hlavou!

NETKY.SK • 26 Júl 2021, 15:15 • 2 min
Minister vnútra vracia úder Robertovi Ficovi. Verejnosti pripomenul, ako líder Smeru zarábal vlastnou hlavou!

BRATISLAVA – Podľa ministra vnútra SR Romana Mikulca (OĽaNO) sú dôvody na jeho opakované odvolanie z funkcie ničím nepodložené. Obvinenia z korupcie už orgány činné v trestnom konaní v minulosti prešetrovali a uzavreli.

slovakia

left justify in out

Napísal to v príspevku na sociálnej sieti. Šéf rezortu vnútra zároveň prirovnal poslanca Roberta Fica k "pokazenej platni". Poukázal na to, že práve líder strany Smer-SD, ktorý ho z korupcie obviňuje, „získal vlastnou hlavou 35 a na ďalší rok 40 miliónov pre stranu“

 

"Dnešný deň sa ukázalo, že hoci má opozícia plné ústa toho, ako ma chce odvolávať, jej poslanci nie sú schopní ani prísť na schôdzu, ktorú sami iniciovali," zdôraznil na Facebooku. 

 

 

Ako dodal, napriek tomu, že viacero nezávislých znalcov potvrdilo, že ide o jeho hlas na nahrávke, „bolo obrovským prekvapením“, že vyšetrovanie zastavil v tom čase úradujúci špeciálny prokurátor Dušan Kováčik.

 

Súvisiaci článok: AKTUALIZÁCIA: Poslanci sa dnes po tretíkrát pokúsili otvoriť schôdzu k odvolávaniu Mikulca z funkcie


Mikulec zdôraznil, že podanie návrhu na odvolanie člena vlády je legitímne právo poslancov a plne ho rešpektuje. „Avšak to, že sme niekoľko mesiacov svedkami neustále sa stupňujúcich útokov, konšpirácií a dezinformácií s cieľom spochybniť orgány činné v trestnom konaní, vyšetrovateľov, prokurátorov a v neposlednom rade aj moju osobu, je za hranicou akéhokoľvek férového politického súboja,“ uzavrel.
 

Mohlo by vás zaujímať: Hnutie OĽaNO stojí naďalej za ministrom vnútra Romanom Mikulcom



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies