Minister vnútra bude zajtra čeliť odvolávaniu. Grendel si je istý, že svoj post obháji

NETKY.SK • 14 Jún 2021, 09:32 • 2 min
Minister vnútra bude zajtra čeliť odvolávaniu. Grendel si je istý, že svoj post obháji

BRATISLAVA – Národná rada SR (NR SR) v utorok (15. júna) Romana Mikulca (OĽaNO) z funkcie ministra vnútra neodvolá.

slovakia

left justify in out

Vo svojom profile na sociálnej sieti to napísal podpredseda parlamentu Gábor Grendel (OĽaNO). „Smer a Hlás nás trochu poučia, ako treba riadiť ministerstvo vnútra, lebo veď oni to vedia najlepšie. Robert Fico možno na záver schôdze navrhne udeliť Bielu vranu Dušanovi Kováčikovi, Tiborovi Gašparovi a Norbertovi Bödörovi," napísal Grendel.

 

img


Mikulec bude čeliť odvolávaniu z funkcie na mimoriadnej schôdzi NR SR, ktorá sa začína v utorok (15. júna) o 9:00 hodine. Návrh na zvolanie schôdze iniciovala opozičná strana Smer - sociálna demokracia (Smer-SD).

 

 

Ministrovi vnútra vyjadrilo podporu hnutie Obyčajní ľudia a nezávislé osobnosti (OĽaNO) a strany Sloboda a Solidarita (SaS) a Za ľudí. Naopak, za jeho odvolanie budú hlasovať koaliční poslanci Peter Pčolinský a Adriana Pčolinská (obaja Sme rodina).
 

Prečítajte si tiež: Heger: Ak Peter Pčolinský zahlasuje za odvolanie ministra vnútra s opozíciou, poruší koaličnú zmluvu



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies